Binnenkijker voor interieurliefhebbers
Wat leuk dat jij geïnteresseerd bent in een binnenkijker! Je kent ze waarschijnlijk wel van de woonbladen en bekende interieurblogs. Misschien denk jij dat jouw huis hier niet goed genoeg voor is. Maar maak je hier niet te veel zorgen over. Als jij interieurliefhebber bent en ik zorg voor de juiste fotostyling en fotografie worden de foto's absoluut prachtig.

Hoe werkt het maken van een binnenkijker?
► Van te voren stuur ik jou een pdf met alle informatie over de voorbereidingen voor de fotoshoot.
► We plannen een datum wanneer de fotoshoot zal plaatsvinden. Het tijdstip is bij voorkeur begin of eind van de dag, dan heeft een huis het mooiste licht.
► Ik kom langs bij jou voor de fotoshoot. We maken eerst een rondje door het huis waarbij jij van alles kan vertellen over hoe het interieur tot stand is gekomen en wat voor jou belangrijke onderdelen zijn. Daarna is het tijd voor de fotoshoot. Een belangrijk onderdeel hiervan is de fotostyling, vaak is het nodig om bijvoorbeeld accessoires iets te verplaatsen waardoor het beter uit komt op de foto. Als je wil maak ik ook een portret van jou of je kat ;) in je interieur.
► Thuis ga ik aan de slag met het bewerken van de foto's. Na betaling ontvang jij digitaal van mij tussen de 20 en 30 foto's: een zeer grote binnenkijker. 
► De foto's zijn voor persoonlijk gebruik. Je mag ze delen op jouw Instagram of op jouw hobbymatige interieurblog. Als jij dat ook leuk vind kan ik zelfs proberen om jouw huis te publiceren in jouw favoriete woonmagazine.
Binnenkijker particulier / voor interieurliefhebbers
► +/- 2 uur fotografie + nabewerking
► Aanlevering 20 - 30 foto’s in hoge en lage resolutie
► Vooraf alle informatie over de fotoshoot
► Exclusief reiskosten vanaf mijn studio in Castricum
Tijdelijke actie€ 249,- incl. btw
Ja ik wil een binnenkijker!
Verstuur
Bedankt voor je bericht! Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.