Cynthia Zonneveld
Atelier & galerie | Fotografie

Hi, mijn naam is Cynthia
Als fotograaf sta ik bekend om mijn luchtige en speelse beelden. In mijn eigen werk maak ik voornamelijk stillevens in mijn atelier of van een interieur. In opdracht maak ik onder andere portretten, fotografeer ik meubels en werk ik aan creatieve projecten.
Ik heb interesse in maatschappelijk en culturele onderwerpen en heb een achtergrond als socioloog.  Vaak ben ik op zoek naar beelden die herkenbaar, iconisch of universeel zijn, deze leg ik vervolgens op een minimalistische manier vast. Mijn fotografie is vaak ook verhalend of vervreemdend, ik houd ervan om te overdrijven en de kijker op een andere manier naar een onderwerp te laten kijken. 

Telefoon: 06-11326555 | E-mail: hello@cynthiazonneveld.nl
Atelier & galerie
Atelier & galerie

Mijn kleine maar gezellige atelier en galerie bevinden zich achterin de tuin van mijn huis in Castricum. Hier maak ik vrij werk, die je kan bekijken in mijn online galerie. Daarnaast exposeer ik ook regelmatig mijn werk.

Bezoek aan mijn atelier/galerie is mogelijk op afspraak.Uitgelicht uit mijn online galerie
Waarmee kan ik je helpen?
Portretten
 
Het maakt niet uit of je een creatief ondernemer bent, een zakelijk bedrijf hebt of als particulier een mooi portret wil laten maken: ik zou het geweldig vinden je te helpen. De foto's kunnen gemaakt worden in mijn atelier als je een studioportret wil of op locatie als je een origineel  portret wil. Ook is het mogelijk bij grotere groepen dat ik mijn studio opbouw op locatie. Tijdens het fotograferen kan je de foto's direct zien op de laptop en kunnen we samen de juiste foto's selecteren.
Wil je meer weten? Stuur me gerust een e-mail.

BEKIJK MIJN PORTFOLIO​​​​​​​
Meubels, design & interieur
 
Mijn liefde voor interieur maakt dat ik graag samen werk met designers, meubelhandelaren en interieur merken. Ik fotografeer zowel in de studio als op locatie, afhankelijk van het doeleinde van de foto's. Als conceptueel fotograaf denk ik graag mee met bedrijven hoe zij fotografie en beeld kunnen inzetten om hun merk naar een hoger niveau te brengen. Het is mogelijk om een eenmalig een project te fotograferen, maar ook om langdurig samen te werken.
Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem vooral contact met mij op.

Creatieve projecten
 
Als creatief maker help ik graag mee om jouw creatieve project succesvol te maken. Naast creatief samenwerken heb ik een talent voor organiseren en werk ik planmatig aan projecten. Zo kan ik invulling geven aan exposities, de rol van projectleider op mij nemen, een studio ruimte op locatie inrichten of mee denken bij de ontwikkeling van een merk. 
Benieuwd of ik jou kan helpen? Laten we dan een afspraak maken om jouw project te bespreken.

Bedrijven waar ik voor het mogen werken zijn Goemans Versbakkerij, The Loods, Kaboem en Adjust. 
Contact

Locatie: Castricum, Nederland | Telefoon: 06-11326555 | E-mail: hello@cynthiazonneveld.nl
KvK-nummer: 70645779