KENNISMAKINGSSESSIE INTERIEURFOTOGRAFIE
Ben jij interieurprofessional en zou jij graag fotoshoots willen van afgeronde interieurprojecten?  Zou jij willen dat je altijd genoeg content hebt voor social media, jouw website en nieuwsbrieven?
In de maand november, december en januari is het mogelijk om een kennismakingssessie met mij te boeken voor een voordelig tarief. Wij gaan ontdekken of een samenwerking iets voor jou is door kennis te maken bij een van jouw afgeronde interieurprojecten. In plaats van alleen elkaar te leren kennen gaan we meteen een uur aan de slag met het maken van foto's. Een afgeronde interieurproject kan bijvoorbeeld een woning zijn van een fijne klant, maar natuurlijk ook jouw eigen woning of kantoor. Kies in ieder geval een locatie uit waar jij trots op bent en waar jij fantastische beelden van wilt ontvangen.
Na de kennismakingssessie ga ik aan de slag met de nabewerking en lever ik minimaal 12 foto's. Tot slot plannen wij nog een videocall in om terug te kijken op de kennismakingssessie. We bespreken dan ook hoe jij de foto's het beste in kan zetten en hoe jij ook ander beeldmateriaal kan gebruiken om jouw doelgroep te bereiken. We eindigen met het bespreken hoe een samenwerking het beste voor jou zou kunnen werken. Maar natuurlijk zit je nergens aan vast.
Als je het spannend vind om te investeren in een interieurfotograaf is dit dé ideale manier om te starten. Deze kennismakingssessies zijn alleen beschikbaar in november en december. 
Vul hieronder het formulier in om een kennismakingssessie te boeken.
Heb je nog vragen? Neem gerust contact op, ik neem alle tijd om jou verder te helpen.
KENNISMAKINGSSESSIE INTERIEURFOTOGRAFIE
► Fotograferen van een interieurproject en kennismaken (+- 1 uur)
► Inclusief nabewerking
► Aanlevering 12 foto’s digitaal in hoge en lage resolutie
► Inbegrepen gebruikslicentie
► Inclusief videocall voor een nabespreking van de kennismakingssessie, bespreken we hoe de foto's ingezet kunnen worden en hoe een eventuele samenwerking voor jou het beste kan werken
► Exclusief mogelijke reiskosten vanaf Castricum
► € 120,- excl. btw
Verzenden
Leuk dat wij gaan kennismaken en meteen mooie foto's gaan maken! Binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.