MEER OVER MIJ
Fotografie heeft vanaf mijn tienerjaren een grote rol gespeeld in mijn leven. Toch besloot ik na een jaar kunstacademie te kiezen voor een beleidsmatige studie. Toen ik werkte binnen de HR sector ging het toch weer kriebelen, ik miste het om creatief bezig te zijn. Ik besloot het roer om te gooien en fotografie te gaan studeren. Inmiddels werk ik fulltime als fotograaf voor verschillende interieurmerken. Ik fotografeer in de studio of op locatie. Ook fotografeer ik graag de prachtige huizen van andere interieurliefhebbers.
Zelf ben ik ook groot interieurliefhebber. Samen met mijn vriend kocht ik 3 jaar geleden een klushuis uit 1910 vlak tegenover het prachtige Castricumse duingebied. Een huis is nooit af en een klushuis zeker niet. Maandelijks, als het niet wekelijks is, ben ik dan ook wel bezig met het schilderen van een muurtje, het maken van nieuwe interieurplannen of schuiven met meubels.
WERKWIJZE
Mijn werkwijze is dat we eerst gaan overleggen wat voor foto's er nodig zijn, in welke stijl en op welke manier deze zullen worden ingezet. Als de dag is aangebroken dat we gaan fotograferen dan zal ik in het geval van interieurfotografie eerst de ruimtes en lichtinval goed bekijken. Bij productfotografie bekijk ik natuurlijk goed naar het product en de details. Daarna zorg ik dat de techniek klaar is om aan de slag te gaan: camera instellen, statief instellen, laptop openen en verbinden met camera, eventueel flitslampen, reportageflitsers of achtergronden gereedmaken. Als er een stylist aanwezig is zal die ervoor zorgen dat alles er top uit ziet voor de foto, maar als die er niet is dan kijk ik natuurlijk zelf wat nodig is om de mooiste beelden te kunnen fotograferen. Bij het fotograferen bekijk ik meteen de foto op de laptop, ik maak meerdere foto’s zodat er keuze is voor de klant en ik de mooiste resultaten krijg.
Mijn fotografie is inzetbaar voor veel verschillende klanten, van hotel of restaurant tot meubelmaker of architect. Ik ben werkzaam voor vintage meubelhandelaren, kantoren, bouwbedrijven en interieurstylisten. Ik woon in Castricum, Noord-Holland, maar ik werk landelijk.
Wil je meer weten of wil je een offerte ontvangen?
Vul dan het contactformulier in zodat we snel kunnen kennismaken.
               Ik heb onder andere gefotografeerd voor: