Eijk Orchids
Productfotografie voor een plantenkwekerij
Voor Eijk Orchids, een specialist in het kweken van Cybidium orchideeën, maakte ik productfoto's, verbeterde hun fotostudio en maakte ook een aantal brandingfoto's.

Hoe wij samenwerken

Tijdens het bloeiseizoen maakt Eijk Orchids dagelijks studiofoto's van hun orchideeën voor de online planten- en bloemenveiling. Ik bezocht de kwekerij en bekeek welke middelen zij nodig hebben om een gebruiksvriendelijke fotostudio te creëren. De aanbevelingen stuurde ik vervolgens op en tijdens een tweede bezoek hebben we samen de studio ingericht en heb ik een instructie gegeven zodat ze zelf de dagelijkse productfoto's kunnen maken.
Tevens nam ik enkele planten en potten mee van de kwekerij en fotografeerde ik deze in een interieursetting. Daarnaast maakte ik een portret van de eigenaren van de kwekerij en ben ik aanwezig geweest op de jaarlijkse Flora Holland Beurs. 
Van productfoto's naar webshop en marketingmiddelen

Als fotograaf vind ik het altijd leuk om te zien hoe klanten de opgeleverde foto’s inzetten. Eijk Orchids maakt gebruik van de productfoto's op de online planten- en bloemenveiling. Bovendien zijn de foto's ingezet bij verschillende vormen van drukwerk, waaronder visitekaartjes en banners, en worden ze ook opgenomen in nieuwsbrieven die naar vaste klanten worden gestuurd.

Meer over mij en mijn werkwijze lezen, voordat we een kennismakingsgesprek inplannen?