I-Kook
Vaste huisfotograaf voor elk moment
Voor I-Kook ben ik sinds 2023 de vaste huisfotograaf. Mijn werk omvat het fotograferen van geplaatste keukens, maken van portretten, bedrijfsfotografie in de showroom en het vastleggen van mooie momenten tijdens openingen van nieuwe vestigingen en andere evenementen.

Hoe wij samenwerken

Als vaste fotograaf ondersteun in het marketingteam van I-Kook met het maken van beeldmateriaal. Mijn werk varieert van het fotograferen van geplaatste keukens, inclusief een portret van de trotse klanten, tot bedrijfsfotografie. Daarnaast ben ik aanwezig bij diverse marketingevenementen zoals de interieurtrenddagen, openingen van nieuwe vestigingen en inspiratiebezoeken. Soms werk ik zelfstandig, andere keren samen met het marketingteam. Alle foto's worden centraal opgeslagen in een online portal, het I-Kook team ze daardoor altijd gemakkelijk kan vinden en gebruiken.
Het resultaat van een vaste samenwerking met mij als fotograaf

Als fotograaf vind ik het altijd leuk om te zien hoe klanten de opgeleverde foto’s gebruiken. I-Kook gebruikt de foto's op de website, op social media en heeft er reclameborden mee gemaakt.

Meer over mij en mijn werkwijze lezen, voordat we een kennismakingsgesprek inplannen?