Contentstrategie & optimalisatie
Je investeert in een fotoshoot met een doel voor ogen: je wilt je bedrijf laten opvallen en meer klanten aantrekken met prachtige beelden. Maar vaak is het een uitdaging om consistent actief te zijn op social media. Daarom ga ik graag een stapje verder. Ik help je niet alleen bij het maken van kwaliteitsvolle foto's, maar ook bij het ontwikkelen van een doeltreffende contentstrategie en het optimaliseren van je foto's voor social media. Samen zorgen we ervoor dat jouw visuele verhaal opvalt en impact maakt.

Kost social media jou te veel tijd en lukt het niet een samenhangende feed te krijgen?Samen zorgen we voor een goed plan die gemakkelijk door jou is uit te voeren.

Contentstrategie

Met de upgrade contentstrategie gaan we samen 1-op-1 aan de slag om een op maat gemaakt plan te creëren. Dit plan geeft jou duidelijkheid over wat je moet posten om je doelgroep aan te spreken, en nog belangrijker, hoe je dit effectief kunt uitvoeren. Met gerichte strategieën en praktische tips help ik je om jouw online aanwezigheid te versterken en je boodschap op een krachtige manier over te brengen.​​​​​​​ En wist je dat content marketing niet alleen over social media gaat? Ik help jou met een complete strategie.
De upgrade contentstrategie bestaat uit: 
 Een inspirerende live sessie van 60 minuten
 Handleiding met een op maat gemaakte social media strategie
 Unieke social media templates die passen bij jouw merk
 Een heldere actielijst om direct aan de slag te gaan
 Een evaluatiemoment waarop je al je vragen kunt stellen
► € 360,- excl. btw en reiskosten
Content optimalisatie

Met de upgrade content optimalisatie wordt het gebruiken van de foto's voor social media nog eenvoudiger. Ik selecteer zorgvuldig welke foto's geschikt zijn voor posts, reels en stories, en lever ze in de juiste formaten. Met een visuele planning adviseer ik welke foto's prachtig naast elkaar staan, zodat jij weet welke foto's mooi staan op jouw website of social media.

De upgrade content optimalisatie bestaat uit: 
 Een extra map naast jouw online beeldbank met de foto's voor social media
 Foto's in de perfecte formaten voor voor posts, reels en stories
► Een visuele planning met aanbevelingen welke foto's mooi naast elkaar staan
► Extra gebruiksgemak om de foto's voor jouw bedrijf te laten werken
► € 60,- excl. btw​​​​​​​
Kies voor de upgrade contentstrategie en upgrade contentoptimalisatie bij interieurfotografieproductfotografie of brandingfotografie

Klaar om aan de slag te gaan?
Gratis kennismakingsgesprek - 30 minuten