Brandingfotografie

Brandingfoto's zijn gericht het vertellen van het verhaal achter een bedrijf. Brandingfotografie is ook een verzameling van bedrijfsfotografie, zakelijke portretfotografie en reclamefotografie. Samen bekijken we welke uitstraling jouw bedrijf nodig heeft en streven we naar een consistente en herkenbare visuele identiteit.
Professionele brandingfotografie
Visuele content is steeds belangrijker. Op je website, in drukwerk en op social media wil je het verhaal van je bedrijf vertellen. Wie zijn de mensen achter het bedrijf, wat gebeurt er achter de schermen, wat is het aanbod en wie de klanten? Het is voor bedrijven een uitdaging om zich op consistente en overtuigende wijze te presenteren aan hun doelgroep.
Als fotograaf help ik deze uitdaging aan te pakken door op maat gemaakte foto's te leveren die het verhaal van het merk vertellen en een consistente visuele identiteit bieden over alle marketingkanalen heen. Met mijn expertise zet ik me in om jouw bedrijf te promoten en jouw doelgroep te bereiken met krachtige en overtuigende fotografie. Van een kijkje achter de schermen tot stralende portretfoto’s en alles daartussenin, ik breng bedrijven tot leven door middel van beelden die spreken.


Met mijn foto's krijgt jouw bedrijf de professionele uitstraling die het verdient. Het is de manier om jouw doelgroep echt te bereiken.
Een vrouw zittend op een stoel voor een beige gordijn.
Samenwerken
Ik bied brandingfotografie aan verschillende klanten, variërend van bouwbedrijf tot interieurontwerper en keukenzaak. Ik vind het belangrijk om vooraf aan een samenwerking goed te overleggen en de mogelijkheden te bespreken. Zo kan het van belang zijn om samen een moodboard aan te leggen, afspraken te maken over de locatie en een werkwijze af te spreken die bij ons beide past. Hierin neem ik natuurlijk het voortouw. Mijn aanpak is flexibel en afgestemd op de specifieke wensen van elke klant en het gewenste eindresultaat. 
Nieuwsgierig naar een voorbeeld van mijn werk? 
Ontdek een van mijn samenwerkingen.
Pakketprijzen brandingfotografie
Als fotograaf werk ik aan veel verschillende projecten, die allen een andere aanpak en tijdsduur hebben. Wil je vaste klant worden? Dan kunnen we samenwerken voor een voordeliger tarief. De prijzen zijn exclusief mogelijke locatiekosten.
Hier vind je een indicatie van de mogelijkheden en bijbehorende prijzen. Neem vooral contact op om de mogelijkheden te bespreken. Brandingfotografie doe ik ook regelmatig in combinatie met interieurfotografie of productfotografie.
Klein project (+- 2 uur op locatie)
► Inclusief afstemming over het betreffende project
► Inclusief nabewerking
► Aanlevering 20 - 40 foto’s digitaal in hoge en lage resolutie
► Inbegrepen gebruikslicentie
► € 300,- excl. btw en reiskosten
Medium project (+- 4 uur op locatie)
► Inclusief afstemming over het betreffende project
► Inclusief nabewerking
► Aanlevering 40 - 80 foto’s digitaal in hoge en lage resolutie
► Inbegrepen gebruikslicentie
► € 540,- excl. btw en reiskosten
Groot project (+- 8 uur op locatie)
► Inclusief afstemming over het betreffende project
► Inclusief nabewerking
► Aanlevering 80 - 160 foto’s digitaal in hoge en lage resolutie
► Inbegrepen gebruikslicentie
► € 1.020,- excl. btw en reiskosten
Maandelijkse samenwerking
Bij een maandelijkse samenwerking kan jij grote stappen maken met jouw marketing en zorgen voor een consistente online zichtbaarheid. Je hebt altijd genoeg foto's voor social media, nieuwsbrieven, website & brochures. 
► Elke maand een fotoshoot
► Jouw vaste sparringspartner voor nieuwe projecten en marketing campagnes
► Al jouw foto's staan in jouw online beeldbank, altijd makkelijk toegankelijk

► 10% korting per maand


Upgrade Contentstrategie
Met de upgrade contentstrategie gaan we samen 1-op-1 aan de slag om een op maat gemaakt plan te creëren. Dit plan geeft jou duidelijkheid over wat je moet posten om je doelgroep aan te spreken, en nog belangrijker, hoe je dit effectief kunt uitvoeren. Met gerichte strategieën en praktische tips help ik je om jouw online aanwezigheid te versterken en je boodschap op een krachtige manier over te brengen.

► Een inspirerende live sessie van 60 minuten
 Handleiding met een op maat gemaakte social media strategie
 Unieke social media templates die passen bij jouw merk
 Een heldere actielijst om direct aan de slag te gaan
 Een evaluatiemoment waarop je al je vragen kunt stellen

► € 360,- excl. btw en reiskosten


Upgrade Content optimalisatie
Met de upgrade content optimalisatie wordt het gebruiken van de foto's voor social media nog eenvoudiger. Ik selecteer zorgvuldig welke foto's geschikt zijn voor posts, reels en stories, en lever ze in de juiste formaten. Met een visuele planning adviseer ik welke foto's prachtig naast elkaar staan, zodat jij weet welke foto's mooi staan op jouw website of social media.

 Een extra map naast jouw online beeldbank met de foto's voor social media
 Foto's in de perfecte formaten voor voor posts, reels en stories
► Een visuele planning met aanbevelingen welke foto's mooi naast elkaar staan
► Extra gebruiksgemak om de foto's voor jouw bedrijf te laten werken
► € 60,- excl. btw
Ben jij op zoek naar mooie brandingfoto's?
Ontdek mijn werkwijze of vul het contactformulier in voor een afspraak!
Een camera op een statief voor een plant