Marketing & trainingen
Je investeert in een fotoshoot met een doel: je wilt je bedrijf laten opvallen en meer klanten aantrekken met prachtige beelden. Maar consistent actief zijn op social media is vaak een uitdaging. Mooie foto’s op een slecht ontworpen website halen de waarde van je investering naar beneden, en marketing is echt een vak. Daarom ga ik graag een stapje verder. Samen met mijn vaste team van freelancers, bestaande uit een social media manager, grafisch ontwerper en marketingexpert, help ik je niet alleen bij het maken van kwaliteitsvolle foto's en video's, maar ook bij het daadwerkelijk doorpakken met goede marketing.
Met een goede contentstrategie trek je meer klanten aan en zorg je voor tevreden klanten die jouw bedrijf aanraden. Wil je het jezelf nog eenvoudiger maken? Besteed dan het social media beheer uit. Daarnaast geef ik trainingen, zoals een training smartphone fotografie en video, en help ik met brainstormsessies of verzorg op maat gemaakte inhouse trainingen. Samen zorgen we ervoor dat jouw visuele verhaal opvalt en impact maakt. Of je nu op zoek bent naar visuele content, strategische begeleiding of praktische training, ik sta voor je klaar om jouw bedrijf te laten groeien.
Merk je dat het lastig is om consistent content te maken en vraag je je af of je wel effectief bezig bent? Samen zorgen we ervoor dat jouw content op elk moment in de klantreis opvalt en impact maakt.
Contentstrategie

Met een goede contentstrategie kan jij meer klanten aantrekken én krijg je meer tevreden klanten die jouw bedrijf aanraden. Met de upgrade contentstrategie gaan we samen 1-op-1 aan de slag om een op maat gemaakt plan te creëren. En wist je dat content marketing niet alleen over social media gaat? Ik help jou met een complete strategie die jouw zichtbaarheid verbetert op jouw website, social media en jouw klant de informatie geeft die hij nodig heeft. Dit plan geeft jou duidelijkheid over wat je moet posten om je doelgroep aan te spreken, en nog belangrijker, hoe je dit effectief kunt uitvoeren.
De upgrade contentstrategie bestaat uit: 
 Een inspirerende live sessie van 60 minuten
 Handleiding met een op maat gemaakte contentstrategie
 Een heldere actielijst om direct aan de slag te gaan
 Unieke social media templates die passen bij jouw merk
 Een evaluatiemoment waarop je al je vragen kunt stellen
► € 360,- excl. btw en reiskosten
Training smartphone fotografie & video


Met de training smartphonefotografie en video ga je zelfverzekerd aan de slag om visueel aantrekkelijke content te creëren. En wist je dat je ook met je smartphone foto’s professioneel kan bewerken? Ik help jou met praktische tips en technieken die jouw foto's en video's naar een hoger niveau tillen. Deze training geeft jou duidelijkheid over hoe je je smartphone optimaal benut om je doelgroep te bereiken en te boeien.
De training smartphonefotografie en video bestaat uit:
► Een 1-op-1 training van 45 minuten
► Op een locatie naar jouw keuze, zodat je direct kunt oefenen
Handleiding met praktische tips, technieken en bewerking voor foto en video
► Van foto’s en video’s naar social media content
► Een evaluatiemoment waarop je al je vragen kunt stellen
► € 120,- excl. btw en reiskosten

Social media bootcamp (coming soon)

Social media beheer

Het bedenken van inspirerende content en het bereiken van de juiste doelgroep kan een uitdaging zijn. Samen met mijn vaste samenwerkingspartner nemen wij het social media beheer van je over. Door periodiek een fotoshoot bij mij te boeken, creëer ik samen met de social media manager pakkende content die jouw ideale klanten aanspreekt. Zie ons als jouw persoonlijke marketingafdeling. We nemen je een hoop werk uit handen en zorgen voor een consistente groei in content en zichtbaarheid op social media, zodat jij je kunt focussen op het laten groeien van je bedrijf.
Social media beheer bestaat uit: 
 Contentstrategie
 Content creatie, copywriting en hashtags
► Content kalender 
► Inplannen social media berichten
Maandelijks contentoverleg, kwartaalrapportage en halfjaarlijkse evaluatie
► Vanaf € 450,- excl. btw per maand
Brainstormsessie

Er zijn tal van mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien: in omvang, winst, omzet en klanttevredenheid. Maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Keuzes maken wordt lastig. Hoe trekken we het beste nieuwe klanten aan? Is een nieuwe website noodzakelijk? Een zomerse contentcampagne misschien? Welke content moeten we creëren? Overweeg een brainstormsessie: een uur sparren, klankborden en brainstormen over jouw uitdagingen.
De upgrade contentstrategie bestaat uit: 
 Een inspirerende brainstormsessie
 Op een locatie naar jouw keuze
 Zorgvuldig voorbereid op jouw vraagstuk
 Uitgewerkt in een verslag
 Een evaluatiemoment inbegrepen
► Vanaf € 120,- excl. btw en reiskosten
Grafisch ontwerp & websitedesign (coming soon)

Klaar om aan de slag te gaan?
Gratis kennismakingsgesprek - 30 minuten